Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Houten-kozijn.nl Onafhankelijk advies over houten kozijnen!
Houten-kozijn.nl

Kozijnen met houtnerfstructuur

Er zijn heel veel mensen die houden van traditionele houten kozijnen en de karakteristieke uitstraling die dat aan hun woning geeft. Toch zijn houten kozijnen soms prijzig en kan er nogal wat onderhoud nodig zijn. Kozijnen met een houtnerfstructuur bieden de ideale oplossing. Het zijn kunststof kozijnen die er, dankzij de houtnerfstructuur, uitzien als houten kozijnen.

De kunststof profielen worden afgewerkt met een speciaal UV bestendig folie dat een lichte textuur heeft die houtnerven nabootst. Dankzij deze folie hebben de kozijnen jarenlange garantie op kleurvastheid. Je kan dus jarenlang zorgeloos genieten van kozijnen met een houtlook.

Voordelen van een kozijnen met houtnerfstructuur:

  • Meerwaarde voor je woning: Omdat kozijnen met een houtnerfstructuur gewild zijn en extra lang meegaan, zal je woning meer waard zijn. Ook zal je woning sneller verkopen.
  • Kosten gelijk aan echte houten kozijnen: De prijs is gelijk, maar je krijgt wel kozijnen van betere kwaliteit, die minder onderhoud vergen en die langer meegaan.
  • Oneindige mogelijkheden: Er is een ontzettend grote keuze uit verschillende nerfpatronen en kleuren.
  • Duurzaam: De houtnerfstructuur kozijnen zijn 100% recyclebaar en hebben een lagere isolatiewaarde. Deze kozijnen passen dus perfect bij een duurzame woning.
  • Onderhoudsvriendelijk: De kozijnen zijn slijt- en krasvast. Dat betekent dat je er haast geen omkijken naar hebt en dat het onderhoud minimaal is. Je volstaat met regelmatig schoonmaken.

Zijn kozijnen met een houtnerfstructuur goedkoper?
De kosten voor een kunststof kozijn met houtnerfstructuur zijn vrijwel gelijk aan de kosten voor een echt houten kozijn. Zowel voor het materiaal als voor de installatie. Maar op de lange termijn bespaar je juist. Want met kozijnen met een houtnerfstructuur is om de zoveel jaar schuren en verven verleden tijd. Ook isoleren deze kozijnen beter, wat goed is voor het klimaat en voor jouw portemonnee.

 

Offertes voor houten kozijnen ontvangen?

Kies voor een erkende kozijnspecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers